Prodat Domek, Santa Ana, Santa Ana, Kostarika, Rio Oro

Prodat - Cod. 29115

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 1035 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 2

Investovat své peníze ve zdravém, trvanlivé a vysoce péče. Bio Domus D01 se nachází ve městě Santa Ana, Costa Rica, je dům 460 m2 výstavby, dvoupodlažní domy s vlastním bazénem na pozemku 1035 m2 s 4 ložnice a 4 koupelny.

Bio Domus D01 se nachází v Central Valley v soukromém bytu v blízkosti krásné město Santa Ana, kde se těší jaro-jako počasí po celý rok.

Jedná se o dvoupodlažní domy. Je to udržitelné a zdravé dům navržen v souladu s evropskými normami. Jedná se o zcela zelený stavební projekt, kde ekologicky šetrné systémy a stavební techniky umožňují úsporu energie a účinnou ochranu proti vlhkosti a půdy radioaktivitu, zajištění trvalé dům a vysoký komfort bydlení.

Koncepce domu je otevřený, dynamický, moderní, zásadní a minimalistický.

První patro se skládá z: velkého vestibulu, obytná plocha 60 m2, choreografické centrální atrium s bazénem a terasou, moderní italská kuchyně s velkým větrané spíží, jídelnu, velká víceúčelová místnost, 1 ložnice, 1 kompletní koupelna s bidetem, prádelna, garáž a zahrada 700 m2.

Druhé patro se skládá z: 3 hlavní ložnice, 3 kompletní koupelnu s bidetem, 2 velké panoramatickou terasou, Procházka v komoře. Vybavení: centrální vysavač, solární ohřívač a rozvody vody pomocí potrubí PEX evropské okna a dveře, automatické sluneční clony, bezpečnostní hlavní dveře, nábytek, porcelán podlahy, koupelna obklady a sanitární keramiky jsou od renomovaných italských značek.

Tento krásný a skvělý dům byl zveřejněn v různých evropských a latinskoamerických časopisy pro své bio-architektury koncepci, kromě toho, že byl vybrán v roce 2014 pro vydání knihy "150 nejlepších Udržitelné Dům Myšlenky" publikoval v Londýně Harper Collins, z udržitelné a zdravé bydlení.

Díky velké otevřené prostory, vyznačující se použitím přírodních materiálů a neutrální barvy. Bílá, dřevo, kámen, využití přirozeného světla, široké otevřené prostory, centrální terasu s vodou (bazénu), jsou všechny prvky, které umožňují znovu objevit potěšení žít doma ve svém bytí, aby zůstala zdravá a mají větraných prostorách se zvláštním důrazem na nové povědomí o blahobytu.

Je to jeden z prvních domů v Kostarice, které splňují 7 klíčové procesy pro skleníku podle technik Bio-architektura: izolované a větrané základy, Anti-seismické nosné zdi, která jsou obě zdravé a prodyšný, kompozitní dřevo-ocel, beton podlahové desky, větrané a prodyšné střechy, pasivní systémy pro přirozenou cirkulací vzduchu, evropských otevírací systémy pro řádné větrání a denního světla, šíření obnovitelných zdrojů energie pro kompletní energetické soběstačnosti.

Nyní máme k dispozici speciální offert po dobu dvou úžasných vlastností v Kostarice. Za cenu $ 1020000 můžete koupit BioDomus D01 a novou vilu na pláži v Cabo Velas butiku Residences se nachází v Playa Flamingo jedné z nejkrásnějších pláži Guanacastes Golden Coast, jen 55 minut jízdy od Daniel mezinárodního letiště Oduber v Libérii.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB