Prodat Vila, Uvita, Puntarenas, Kostarika, 100 m norte de la catarata Uvita

Prodat - Cod. 24749

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 18251 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 2

Potenciál pro tento Nábřežní, se nachází pár minut od centra Uvita je obrovský. Tento jemný šikmé a zcela použitelné 18,251 m2 (4,4 akrů) majetek zahrnuje plný přístup k řece Cortezal, stávající moderní domov a další 3 staveniště. Jedním z stavenišť sedí vedle veřejnosti mostu a nabízí komerční potenciál (čajovna nebo restauraci), s vlastním vchodem, parkovací místo a velká řeka průčelí nabízí snadný přístup, vysokou úroveň ochrany soukromí a mnoho plaveckých otvory.

První dům byl postaven v roce 2011 jako majitelé "snažil vytvořit kompletní Společenství se skládá ze 3 domů a čajovny / apartmán. Architektura pro 3 domy je totožné; prostorný, otevřený a v harmonii s přírodou. Dokončil Hlavní budova se nachází na horním plantel. Zatímco plánovaný 2. dům se nachází dole u řeky a má elektřinu, vodu a betonové základy na místě (cena asi 50.000 dolarů). Žádná práce začala pro domácí webu třetí nebo další obchodní místa.

Stávající moderní dům nabízí skvělý výhled na řeku a hezký výhled na oceán nad korunami stromů, protože se nachází na okraji hřebene. Výhled na oceán může být rozšířen, ale majitelé rozhodnou zachovat okolní přírodu a mají řeky s kšiltem výhledem na oceán. Zatímco se těší příroda a čerstvý vzduch z expanzivní paluby (72 m2), budete se cítit, jako byste byli se nachází mezi korunami stromů. Stávající Dům je vzdálen cca 225 m2, včetně bezpečného úložiště vinárny (24 m2), v mezipatře / podkroví (18 m2) a paluby postavena z ošetřeného Ecomaderas dřeva.

 Dům je plně vybavený a kompletně zařízený. Při zachování téma je v souladu s přírodou, hodně dřeva použitého ke konstrukci domu byl kultivovaný od domu. Pocit přírody je hojný v celém domě; včetně ručně vyráběných kuchyňských skříněk a dřevěným schodištěm do horního podkroví pomocí Laurel dřevo, venkovních dveří z cedru a interiérových dveří z eukalyptu a Melina. Vzhledem k zachování stromů a inteligentní rozvoj, volně žijících živočichů je hojná v této oblasti. Chcete-li zvýšit svůj životní a přitažlivost volně žijících živočichů, má tu vlastnost, byla osázena řadou ovocných stromů, včetně; banán, mango, papája, avokádo a mnoho dalších.

Všechny obytné prostory mají plnou průčelí okna s dvojitými posuvnými dveřmi (sklo a cedazo). Kuchyň je pěkně vybavené a otevřený půdorys domova nabízí výhled z kuchyně. Další podkroví je vhodný i pro studium nebo další ložnice a má dřevěné podlahy. Pod domem se nachází velký vinný sklípek, včetně velkého suché místnosti (6m2) s odvlhčovače a pračkou a sušičkou.

Ať už hledáte jednoduchý, ale elegantní soukromý dům se nachází uprostřed Kostariky nejlepších přírodním prostředí nebo chcete-li pokračovat ve vývoji na tomto snadno přístupné, soukromé vlastnictví k vytvoření penzion nebo jiné možnosti generování příjmů, Uvita Jungle dům a River Lodge vlastnost je perfektní.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB