Prodat Zemědělská půda, Liberia, Guanacaste, Kostarika, Guaquitas Farm, 13 k al este carretera a San Jose Liberia (Costa Rica)

Prodat - Cod. 30518

  • Typologie: Zemědělská půda
  • Oblast: 5000 m²
  • Pocet pokoju: land for building a
  • Podlazí: 1, 2 or 3 floors

Je to jednoduché, Vida Verde nabízí vyváženého životního stylu s přírodou ve zdravém prostředí, udržitelným komunitě. S lidmi, kteří sdílejí vizi lepšího světa. V první fázi máme 15 vlastnosti.
Nachází se v provincii Guanacaste v Tichém severu Kostariky, která se nachází pouhých 15 minut od města Libérie připojeného novou dálnici, kde najdete vše potřebné pro vaše pohodlí, jako jsou: nemocnice, bank, škol a školy, restaurace, nákupní centra, kina, atd
Projekt je obklopen sopečné pohoří Guanacaste, mnoho národních parků, horké prameny, řeky a vodopády, stejně jako krásné pláže. Vida Verde je ideálním místem k životu v harmonii s přírodou a klid v Kostarice. Je součástí biologického koridoru "Las Morocochas", což je důvod, proč je navštěvován mnoha druhů volně žijících živočichů a exotického ptactva.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB