Prodat Čtyřpokojový, Monteverde, Puntarenas, Kostarika, Alto Cebadilla

Prodat - Cod. 36655

  • Typologie: Čtyřpokojový
  • Oblast: 20000 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

Jedná se o krásný horský dům s nádherným výhledem na oceán. Pokud se stěhujete nebo odcházíte do důchodu a hledáte klid a klid, je to pro vás dokonalý domov. Jedná se o jedinečnou luxusní horu o rozloze 5 akrů. Doma se nachází v Monteverde, Cost Rica.

Jedná se o krásný horský dům s nádherným výhledem na oceán do Tichého oceánu. Dům je 4 ložnicový rodinný dvoupokojový rodinný dům o rozloze 2562 čtverečních stop a má velký obývací pokoj s krbem. Má 2 garážová auta s elektrickým otvíráním, což je perfektní uvítací dům na deštivém odpoledni, s komorou, která je spojena s hlavním domovem pro další skladování. Hlavní ložnice má otevřenou koncepční koupelnu s vířivkou orientovanou do Pacifiku. Velké okna umožňují, aby světlo naplňovalo tento otevřený dům a dokonalým rámem neuvěřitelné pohledy venku. Užijte si okouzlující a mistrovské západy slunce z prostorné uzavřené patio, bez ohledu na den. Cena byla snížena z 395.000 dolarů na 365.000 dolarů.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB